TEKİRDAĞ / SARAY - Beyazköy İlkokulu

Beyazköy İlkokulu

BEYAZKÖY MAH. OSMANLI CAD. BEYAZKOY ILKOKULU BLOK NO: 23 SARAY / TEKİRDAĞ
Vizyon
Okul Veli Bütünleşmesiyle Eğitim-Öğretim,Çalışanlar Arası İlişkiler Çevre Düzenlemesi ve Sosyal Faaliyetlerle Saygın Okullar Arasında Yer Almaktır.
Misyon
Biz Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri Doğrultusunda Kendi Kendine Yetebilen, Özdeğerlendirme Yapabilen, Özyönetim Sahibi, Özgün Düşünebilen, Üreten, Hayata Sevgi ve Umutla Bakabilen, Hoşgörülü Bireyler Olarak Yetiştirmek İçin Varız
09:30- 14:50
MİNİBÜS
Servis Bilgisi
OKULUMUZA GELEN ÖĞRENCİLERİMİZİ TAŞIYAN 4 ADET SERVİS VARDIR. BEYAZKÖY-KURTDERE GÜZERGAHI, GÖÇERLER-KURTDERE GÜZERGAHI, BAHÇEDERE-KURTDERE GÜZERGAHI, KADIKÖY KURTDERE GÜZERGAHI.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ DEPREM GÜÇLENDİRMESİ SEBEBİYLE EĞİTİM ÖĞRETİME KURTDERE ORTAOKULU BİNASINDA DEVAM ETMEKTEDİR. KURTDERE MAHALLESİ/SARAY
İLÇE MERKEZİNE 24 KM UZAKLIKTA OLUP MİNİBÜSLERLE GİDİŞ GELİŞ YAPILABİLMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları
OKULUMUZ İLİMİZDE UYGULANAN TEKİR-AĞ, DEĞERLER EĞİTİMİ, SIFIR ATIK PROJELERİNE KATILIM SAĞLAMAKTADIR.
OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİDİR. (İLKOKULLAR İÇİN)